NieuwsSchema Vrij Spelen

In tegenstelling tot de voorgaande jaren, moet vrij spelenop de velden van te voren aangevraagd worden. In de agenda hieronder staatweergegeven op welke tijdstippen de velden nog beschikbaar zijn. U kunt zich voor de beschikbare momenten aanmelden door een email te sturen naar: siliciumbeach@gmail.com. Het kanmogelijk zijn dat de agenda niet up to date is, dus hou in de gaten of dereservering is goedgekeurd!

Beachvolleybal Senioren

Hoi allemaal, Zoals al eerder gemaild is het best een uitdaging om na de snelle start van de jeugd nu ook het beachvolleybal voor 19+ mogelijk te maken. Hierna leggen we uit hoe we dat denken te doen.Gelukkig hebben we een weekje ervaring met de jeugdtrainingen onder bijzondere omstandigheden. Zolang iedereen op zijn eigen veld blijft is het afstand houden best goed te doen, vooral omdat we maar met zes spelers per veld zijn. De grootste uitdaging zit eigenlijk bij ...

Silicium momenteel vol

Nadat het sporten voor de jeugd t/m 18 jaar was goedgekeurd, hebben wij heel veel nieuwe aanmeldingen gekregen. Hierdoor, zitten wij nagenoeg vol. Uit veiligheidsredenen kunnen wij maar de helft van de onze velden gebruiken en hebben de trainingsgroepen een maximum aantal van 6 personen. Helaas, kunnen wij om deze redenen momenteel geen nieuwe leden aannemen.

Beachvollleybal in coronatijd

We zijn momenteel druk bezig om jeugd t/m 18 jaar vanaf 4 mei onder strikte voorwaarden weer te laten beachvolleyballen. Hierbij zullen wij het protocol opgesteld door de Nevobo met aanvullingen van de gemeente Zaanstad opvolgen. Het protocol is te vinden via de volgende link: https://www.nevobo.nl/cms/ Ben je onder de 18 en wil je beachvolleyballen? Dan kunt u zich opgeven via het contact formulier op de website.

Aanmelden voor het beach seizoen  van 2019

6 mei gaan de trainingen weer beginnen. Aanmelden kan via het contact formulier. Vermeld in het bericht je naam, geboortedatum en evt wensen.

Nieuwe website

Vanaf 10-04-2019 is dit de nieuwe website voor Silcium. Als bestuur willen wij graag Niels van Oeffel bedanken voor het maken van deze prachtige website.

Acht teams Silicium geplaatst voor NK

De beachvolleybalcompetitie wordt aankomend weekend afgesloten met het Nederlands Kampioenschap. De beste 32 teams bij de heren en dames spelen in Scheveningen om de nationale titel. Onder hen bevinden zich maar liefst acht koppels van Beachvolleybal Vereniging Silicium:Heren:Kjeld Broekema / Erik van der SchaafWim van der Ham / Daniƫl HoonhoutLesley Kef / Erwin HuinenDames:Marly Bak / Esther DijkstraSarah Daalderop / Luke SchutMasu de Ridder / Lara VischSteffie Bossink / Anneline StavenuiterIris Reinders / Ruth ZijlstraDe achtste plek op de ranking ...