NieuwsSilicium successen in Alkmaar!

Prachtige resultaten behaald door team Nikkie & Melle en team Ceylin & Elida. Ze zijn derde en vierde geworden in Alkmaar. Van harte gefeliciteerd namens Silicium.

Silicium successen in Bilthoven en Dordrecht

Een super resultaat behaald door de Fleurine & Manou. Ze zijn twee keer tweede geworden in Bilthoven en Dordrecht (

Silicium succes in Bilthoven!

Een super resultaat behaald door de tweeling Luuk en TIm. Ze zijn derde geworden in Bilthoven. Van harte gefeliciteerd namens Silicium.

We mochten weer!

We mochten weer! Na lang wachten werd er op 12 juni eindelijk weer een JBC toernooi gespeeld bij silicium. Het lekkere zonnetje en de enthousiaste sportieve deelnemers zorgden voor een geslaagde dag! Zo gingen de jongens onder 15 nog gezellig met zijn allen wat potjes spelen en was bij de meiden onder 17 een spannende finale aan de gang.Resultaten:Dames

Wilskracht inloopspreekuur

Wilskracht is al jaren verbonden als fysio bij V.V. Zaanstad, maar nu het lekkere weer er aan komt en volleyballers dannatuurlijk liever in het zand staan, zal Dwin (ook speler van Heren1Zaanstad) van Wilskracht wekelijks een gratisinloopspreekuur houden om te zorgen dat jij fit kan blijven beachvolleyballen.Bij het spreekuur wordt er kort onderzoek gedaan naar de klacht waarna er eendiagnose komt met tips en eventueel een korte behandeling en oefeningen. Is deklacht toch hardnekkiger dan zou er wellicht een afspraak ...

Schema Vrij Spelen

In tegenstelling tot de voorgaande jaren, moet vrij spelenop de velden van te voren aangevraagd worden. In de agenda hieronder staatweergegeven op welke tijdstippen de velden nog beschikbaar zijn. U kunt zich voor de beschikbare momenten aanmelden door een email te sturen naar: siliciumbeach@gmail.com. Het kanmogelijk zijn dat de agenda niet up to date is, dus hou in de gaten of dereservering is goedgekeurd!

Beachvolleybal Senioren

Hoi allemaal, Zoals al eerder gemaild is het best een uitdaging om na de snelle start van de jeugd nu ook het beachvolleybal voor 19+ mogelijk te maken. Hierna leggen we uit hoe we dat denken te doen.Gelukkig hebben we een weekje ervaring met de jeugdtrainingen onder bijzondere omstandigheden. Zolang iedereen op zijn eigen veld blijft is het afstand houden best goed te doen, vooral omdat we maar met zes spelers per veld zijn. De grootste uitdaging zit eigenlijk bij ...

Silicium momenteel vol

Nadat het sporten voor de jeugd t/m 18 jaar was goedgekeurd, hebben wij heel veel nieuwe aanmeldingen gekregen. Hierdoor, zitten wij nagenoeg vol. Uit veiligheidsredenen kunnen wij maar de helft van de onze velden gebruiken en hebben de trainingsgroepen een maximum aantal van 6 personen. Helaas, kunnen wij om deze redenen momenteel geen nieuwe leden aannemen.

Beachvollleybal in coronatijd

We zijn momenteel druk bezig om jeugd t/m 18 jaar vanaf 4 mei onder strikte voorwaarden weer te laten beachvolleyballen. Hierbij zullen wij het protocol opgesteld door de Nevobo met aanvullingen van de gemeente Zaanstad opvolgen. Het protocol is te vinden via de volgende link: https://www.nevobo.nl/cms/ Ben je onder de 18 en wil je beachvolleyballen? Dan kunt u zich opgeven via het contact formulier op de website.

Aanmelden voor het beach seizoen  van 2019

6 mei gaan de trainingen weer beginnen. Aanmelden kan via het contact formulier. Vermeld in het bericht je naam, geboortedatum en evt wensen.